Kommenteeri

22 aastat kooselu. Meie taipamine.

On ikka pikk aeg olnud... Just nagu muud aega polekski enam :) Ja on see vast sõit!

Me oleme olnud teineteise torusiilid :) Ikka suur puhastus.

Jagan meie teekonna taipamist.Mina tulin suhtesse auguga südames. Olin tundnud terve lapsepõlv, et ma olen nähtamatu, mind ei kuulata ega aidata. Kui sain haiget, siis pidin ise hakkama saama.

Kohates oma kallist meest arvasin (ha ha ) , et nüüd on see teema läbi. Tema ju näeb mind ja ei tee mulle iial haiget. Ha ha. Kõik kes on pikemas suhtes teavad, et valud tulevad.

Kui ma aga märkasin, et ta teeb mulle haiget ja siis jätab mu üksi, purunes midagi minu sees. Midagi mida ma ei osanud panna sõnadesse.

Ma tundsin, et olen katki. Armastus, mida mul oli nii palju pakkuda , hakkas kustuma. See suur sära minus, mis ilmnes temaga kohtudes, hakkas kustuma.

Ja ma ei osanud panna seda sõnadesse.

Täna tean, et ma pettusin temas. KA TEMA TEEB MULLE HAIGET. Vot nii suure lootuse olin ma oma valutava südamega pannud tema peale. Mu südameks oli verine ja haavatud lind, kes ei talunud maist mees. Meest kes eksib. Ma hakkasin tõmbuma eemale ja pettusin aina enam. KA TEMA EI NÄE MIND...

Mis aga toimus minu mehega?

Tema tuli lapsepõlvest oma auguga. Ta oli lapsest saati kuulnud, et ta on vale. Mida küla temast arvab ja kuidas külas on kõik temast paremad. Ta oli püüdnud sobituda siia maailma ja meeleheitlikult proovinud olla hea, olla selline nagu vaja. Ning kui tema suunas kriitika lendu lasta, siis ta tõmbus lukku. Oli kadunud ning vait. Ta võis vaikida kuid.

Nii valus oli temal. Sest suhte alguses oli ta alateadlikult pannud kõik panused minule... Minule, kellel oli südame asemel verine ja katkine lind. No jah. Ma ei näinud tema valu, sest minu enda valu pimestas mind.

Ta pettus minus , kui mina hakkasin ütlema mida ta muutma peaks. See oli kriitika tema kõrvadele. Sama kriitika , mida ta oli saanud lapsest saati. KA SELLELE NAISELE MA EI SOBI. JÄLLE OLEN VALE... Tema maailm kukkus kokku.

Nii elasid koos kaks katkist inimest. Lootes teineteiselt plaastrit.

Ja nad olid mõlemad pettunud. Mõlemad kogesid suhtes reetmist ning seda, et maailm ei vaja neid. Tundus nagu kogu lootus leida armastust, hoitust oli kadunud. Sest KA TEMA TEEB NII.
Aga kõike saab muuta, kui tead KUIDAS.Lisa kommentaar

Email again: