Kommenteeri

Kunagi kirjutasin lastele raamatuid

Olen lapsest saati armastanud kirjutamist. Kahjuks teatas minu eesti keele õpetaja mulle:" Palun ära kunagi midagi kirjuta, sest sinu tehnilised oskused ei ole kiita."
Selline ütlus tappis minus kogu loovuse. Lõpetasin kirjutamise aastateks. Ühel päeval tundsin, et enam ei suuda vastu seista. Loovus tuksles ja soovis saada välja, sest olin vabastanud ära hirmu ja häbi. Polnud enam kaasa antud taaka.
Ja siis ma kirjutasin. Kirjutasin lastele raamatud tähtede õppimiseks, numbrite õppimiseks, panin kirja naljakad lood enda lapsepõlvest. Käisin isegi stuudios helindamas muinasjutte. Draakoni hääled ja palju muud. Oli ikka seiklus.
Minu soundcloud lingil (esilehel on nupuke) on audioraamatust paar peatükki.
Siit saate aga kiigata minu algelisi raamatuid. See oli minu oskus siis:
https://fliphtml5.com/bookcase/lnbj

Lisa kommentaar

Email again: